| Itt vagy most: Blog » Lapszemle » Orbán “Obama” Viktor, avagy a közösségi média és a politika viszonya 2010 januárjában
Orbán “Obama” Viktor, avagy a közösségi média és a politika viszonya 2010 januárjában
  • | | Több
  • 2010. január 18, 11:11


Orbán “Obama” Viktor, avagy a közösségi média és a politika viszonya 2010 januárjában

"Egyre többet lehet hallani a 2010-es választások előkészületeiről. Szaporodnak a politikai elemzőműsorok, a cikkek. Találgatnak, hogy melyik pártnak mi lesz az üzenete. Ki lesz, aki az érzelmekre próbál hatni, ki lesz, aki a tényeket, számokat, statisztikákat helyezi előtérbe.

A héten több írás is megjelent arról, hogy a FIDESZ üzenet- és kampánymegvalósítás szempontjából is az Amerikában már bevált Obama utat fogja járni.

Az üzenettel és az offline résszel nem szeretnék foglalkozni. Ami számomra érdekes, és igencsak kíváncsian várt elem a kampányból, az az online megjelenés. Azon belül pedig a közösségi média lehetőségeinek kiaknázása."

 

Szabó Gábor írása a Webforgalom blogon olvasható.
Kommentek

0 db komment érkezett


Írj kommentet!
De előbb jelentkezz be. Ha még nincs hozzáférésed, regisztrálj!

vagy kommentelj már meglévő fiókoddal:

Ha hozzáféréssel rendelkezel az oldalak bármelyikén, csak kattints a logójára, és jelentkezz be kedvenc közösségi oldaladon. (Ezt követően ne felejtsd el engedélyezni a kapcsolatot.) Ez azért jó, mert nem kell külön regisztrálnod, hanem a közösségi oldalakon megadott névvel tudsz hozzászólni.

Egyben biztonságos is, hiszen a belépés a kiválasztott oldalon történik, így a nemethattila.hu oldalhoz semmilyen azonosító adatot sem kell megadnod. Az adatvédelemről az egyes weboldalak rendszere gondoskodik, amelyről már megbizonyosdhattál, hiszen használod ezek valamelyikét.

 

 
we