| Itt vagy most: Blog » Publikációk » Gyurgyák: Politikai ideológiák
Gyurgyák: Politikai ideológiák
  • | | Több
  • 2005. október 16, 22:10, frissítve: 2009. augusztus 03, 17:05


Gyurgyák: Politikai ideológiák

"Gyurgyák János könyve egy olyan mű, amelyet bármikor veszünk is le a polcról mindig aktuális marad. Az egyes eszmerendszerek jellemvonásai bár időről időre változnak valamelyest, teljesen nem újulnak meg. Sohasem az ideológia változik egy társadalomban, hanem az abban levő mozgalmak, pártok, politikai aktivisták váltanak ideológiát. Mai szemmel alig elhatárolható az egyes ideológiák közti különbség, hiszen ezek együtt élnek, egymásra hatnak, egymással keverednek. Új lehetőségeket kínálva mind a fennálló hatalmi elit, mind a politika iránt érdeklődők, politikában hívők számára."

A teljes szöveg a csatolmányból letölthető és olvasható.




Kommentek

0 db komment érkezett


Írj kommentet!
De előbb jelentkezz be. Ha még nincs hozzáférésed, regisztrálj!

vagy kommentelj már meglévő fiókoddal:

Ha hozzáféréssel rendelkezel az oldalak bármelyikén, csak kattints a logójára, és jelentkezz be kedvenc közösségi oldaladon. (Ezt követően ne felejtsd el engedélyezni a kapcsolatot.) Ez azért jó, mert nem kell külön regisztrálnod, hanem a közösségi oldalakon megadott névvel tudsz hozzászólni.

Egyben biztonságos is, hiszen a belépés a kiválasztott oldalon történik, így a nemethattila.hu oldalhoz semmilyen azonosító adatot sem kell megadnod. Az adatvédelemről az egyes weboldalak rendszere gondoskodik, amelyről már megbizonyosdhattál, hiszen használod ezek valamelyikét.

 
Letölthető anyagok
Gyurgyák János: Politikai ideológiák - recenzió

A fenti anyagok jogvédettek, kérjük a vonatkozó felhasználási feltételeket betartva használd fel

 
 
we