| Itt vagy most: Blog » Publikációk » Hatástanulmány a Babitsról
Hatástanulmány a Babitsról
  • | | Több
  • 2008. december 16, 22:10, frissítve: 2009. augusztus 03, 16:04


Hatástanulmány a Babitsról

"Működését tekintve a Babits egy jó iskola. Ezt sem a változásokban gondolkodó igazgató, sem az enyhén kritikus diákönkormányzati vezető, sem az általam megkérdezett és nevét vállaló szakközépiskolás diákok, de még a portás sem tagadta. Az iskola konzervatív jellege, a néhai túlzott fegyelem sok diák számára érthetetlen, azonban jó felszereltsége és harmonikus környezete legalább ennyire szimpatikus a kritikusok számára.

 

A diákönkormányzat elnöke sem cáfolja, hogy ez egy diákbarát intézmény. Amikor kell, meghallgatják őket, gördülékeny a kapcsolatuk a vezetőséggel. Maróti Péter úgy véli, a Babits elegendő segítséget nyújt az eredményes tanuláshoz, bár a szakközépiskolások felzárkóztatásában valóban vannak nehézségek, melyek nem biztos, hogy csak a tanulók képességeitől függnek.

 

Az idén kinevezett igazgató pályázatát olvasva, és az azóta bevezetett intézkedéseket szem előtt tartva azt gondolom, következetesen meg tudja valósítani programját, és kezelni a felmerülő problémákat. A jelek szerint ebben a vezetőség többi tagja, és a tanári kar is mellette áll majd."Az "Oktatáspolitika az önkormányzatokban" című óra keretében 2008. decemberében készítettem hatástanulmányt a pécsi Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola működéséről. A teljes dokumentum a csatolmányból letölthető.
Kommentek

0 db komment érkezett


Írj kommentet!
De előbb jelentkezz be. Ha még nincs hozzáférésed, regisztrálj!

vagy kommentelj már meglévő fiókoddal:

Ha hozzáféréssel rendelkezel az oldalak bármelyikén, csak kattints a logójára, és jelentkezz be kedvenc közösségi oldaladon. (Ezt követően ne felejtsd el engedélyezni a kapcsolatot.) Ez azért jó, mert nem kell külön regisztrálnod, hanem a közösségi oldalakon megadott névvel tudsz hozzászólni.

Egyben biztonságos is, hiszen a belépés a kiválasztott oldalon történik, így a nemethattila.hu oldalhoz semmilyen azonosító adatot sem kell megadnod. Az adatvédelemről az egyes weboldalak rendszere gondoskodik, amelyről már megbizonyosdhattál, hiszen használod ezek valamelyikét.

 
Letölthető anyagok
"Babits Mihány Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola - Hatástanulmány" letöltése

A fenti anyagok jogvédettek, kérjük a vonatkozó felhasználási feltételeket betartva használd fel

 
 
we